Összegyűjtöttük a legjobb magyar ERP szakértőket, fejlesztőket, marketingeseket akik segítenek a vállalkozásod felfuttatásában.

Mindegyik kategória képviselői mély szakértelmet és tapasztalatot hoznak magukkal a Logzi ERP rendszerrel kapcsolatban. Legyen szó bevezetésről, üzemeltetésről, eszközbeszerzésről vagy fejlesztésekről, mindannyian arra törekednek, hogy vállalkozása hatékonyan működjön, és maximálisan kihasználhassa az ERP rendszer nyújtotta előnyöket. Bármilyen extra szolgáltatásra vagy kellékanyagra van szüksége, ezek a szakértők a segítségére lesznek.

Tanácsadás és bevezetés

Tanácsadás és bevezetés

A tanácsadás és bevezetés kategóriában olyan szakértőket talál, akik mélyreható ismeretekkel rendelkeznek a vállalatirányítási szoftverek és ügyviteli rendszerek terén. Ők azok, akik a Logzi ERP rendszer bevezetésének és integrálásának folyamatát könnyedén vezetik végig vállalkozása számára. Szolgáltatásaik segítenek a rendszer hatékony kihasználásában, a folyamatok optimalizálásában és az üzleti célok elérésében.
Megnézem a téma szakértőit
Üzemeltetés és infrastruktúra

Üzemeltetés és infrastruktúra

Ebben a kategóriában olyan szakembereket talál, akik az üzemeltetés és infrastruktúra terén nyújtanak támogatást. Ezek a szolgáltatók gondoskodnak arról, hogy a rendszerük mindig zavartalanul működjön és habár a Logzi ERP felhős rendszer és nincs szükség üzemeltetésre a lokális feladatokra előfordul, hogy szakemberre van szükségük.

Feladataik közé tartozik az Önök rendszerének karbantartása, lokális frissítések telepítése, adatvédelem biztosítása és a hálózati infrastruktúra optimalizálása.
Megnézem a téma szakértőit
Eszköz és kellékanyag

Eszköz és kellékanyag

Az eszköz és kellékanyag kategóriába tartozó szakértők azok, akik segítenek kiegészítő eszközök és kellékanyagok beszerzésében a Logzi ERP rendszerhez. Ezek lehetnek hardverek, szoftvermodulok, testreszabott nyomtatási megoldások vagy bármilyen más eszköz, amelyek lehetővé teszik, hogy a rendszer még jobban illeszkedjen vállalkozása igényeihez.
Megnézem a téma szakértőit
Fejlesztés és integráció

Fejlesztés és integráció

A fejlesztés és integráció területén dolgozó szakemberek azok, akik testre szabott megoldásokat kínálnak vállalkozásának. Ők lehetővé teszik a Logzi ERP rendszer integrálását más üzleti alkalmazásokkal és rendszerekkel. Emellett egyedi fejlesztésekkel is segítenek, amelyek lehetővé teszik az ERP rendszer személyre szabását és az egyedi üzleti folyamatok kezelését.
Megnézem a téma szakértőit

A téma szakértőjének tartod magad?

Vedd fel velünk a kapcsolatot és mutasd meg, hogy mennyit tudsz! Vágysz arra, hogy kifejezd szakértelmedet? Itt a lehetőség, hogy megmutasd a téma valódi szakértője vagy!

Fedezd fel a Logzi vállalatirányítási rendszert

A Logzi vállalatirányítási rendszer a legmodernebb technológiákat használva segíti a vállalatokat abban, hogy hatékonyabban irányítsák üzleti folyamataikat. Az intuitív felületnek köszönhetően a felhasználók könnyedén elsajátíthatják a rendszer használatát, és hatékonyan használhatják a rendszer által nyújtott funkciókat.

Blog

Cikkek és újdonságok
a szakértőkkel kapcsolatban

Legyen naprakész, olvassa aktuális híreinket, cikkeinket és interjúinkat az ügyviteli szoftverek világából!

Vedd fel a kapcsolatot velünk

Érdeklődsz a szoftverünkkel kapcsolatban, írj bátran!

Segítségre van szükséged?

Ha nem találod a választ és szükséged van segítségre

Regisztrációdat hozd létre most,
fizess később!

Próbáld ki 10 napig ingyen, kockázatok és kötöttségek nélkül!